Sommaren och hösten har varit fantastiska ur flera synvinklar. Vädret har varit sagolikt och det har avspeglat sig på våra aktiviteter som haft ett stort antal både besökare och medverkande. Stubbearbetningen undantagen som oturligt nog inföll en av de få helger som blåste kallt och regnade i höst.

Flest antal besökande hade vi på Särdal slåttergille i juni med över hundratalet besökare, och flest antal medverkande var det på plöjningsdagen i Oktober där ett tjugotal traktorer representerades. Även dit kom det många intresserade människor för att se på skådespelet. Fort gick det att plöja, och kostigt vore det annars för med tjugo traktorer och genomsnitt två skär per traktor så gick de över fältet med fyrtio skär per varv. 

Under året har hemsidan vuxit som ett jordskred och det innebär att alla bilder nu ligger på en annan server, till vilken man kommer lika enkelt som till bildernas tidigare plats. Vi har också utökat med att ha månadens veteran på inköpsföereningen i Harplinge. Här kommer att finnas bild och information om denna under fliken "månadens veteran på lantmanna". Det länkas även till den sidan direkt på förstasidan. 

Efter att ha haft sidan i drygt ett år känns det som att saker börjat landa. Ni är alltid välkomna med synpunkter och tips till aktiviteter. Bara fyll i meddelandeformuläret kvickt och lätt.

Ha en fortsatt trevlig höst, och glöm inte hålla utkik efter nya aktiviteter! Med vänliga hälsningar Helen, Anders och Ove!

27 okt 2013